Har givet mig i kast med en forfatter der hedder Igor Ljubuncic og har læst hans første bog The Betrayed.

23120344

Og hvordan er jeg lige stødt på ham. Jo, han er faktisk ikke forfatter af proffision, men systemadministrator og blogger på sin hjemmeside Dedoimedo – se mere her. Her skriver han blandt andet nogle faktastisk gode test at forskellige Linux systemer.

Har fulgt ham på bloggen i årevis, og fik derfor lyst til at læse lidt på hans hobbyprojekt, som er at skrive fantasy.

Har nu læst mig i gennem hans første bog. Og jeg må sige at jeg er imponeret over hvor omfattende et hobby projekt det er. Har har bygget en hel verden op, der sagtens kan måle sig med mange andre fantasy-forfattere jeg har været igennem.

Havde lidt svært ved at komme i gang med bogen, da jeg løb lidt sur i alle de personer der er med. Men efterhånden blev bogen mere og mere spænende, og det store persongalleri begyndte at give mening.

Alt i alt blev jeg godt underholdt. Og er faktisk gået i gang med bog mummer 2 i serien.