Jeg stillede mig selv en udfordring. Har ind til videre ikke gjort det meget i at fifle med min telefon. Men da jeg på min private PC altid vælger et sæt iconer der hedder Faenza, tænkte jeg at det kunne være sjovt at prøve at få dem på min telefon.

Så her er min vejledning i, hvordan man skifter iconer på en android telefon (Samsung S4 mini) – Android 4.4.2.

Jeg søgte en masse på nettet for at prøve at finde hoved og hale i det hele. Men de fleste vejledninger gik ud på at skifte et enkelt icon og ikke dem alle på en gang.

Men det lykkedes – her er hvad du gør.

Gå i Google play og søg på Apex Launcher og installer.

Screenshot_2015-09-29-16-57-20Derefter starter du programmet Apex Launcher.

Screenshot_2015-09-29-16-57-49Vælg Temaindstillinger. Her kan de hente flere temaer/themes, og når du har gjort dette, kan du som jeg har gjort vælge med de blå flueben, hvordan din telefon skal se ud.

Screenshot_2015-09-29-16-58-16Når du trykker på “Home”-knappen bliver du bedt om at vælge hvilken Launcher der skal være den du bruger, og her vælger du så Apex Launcher.

Desværre skal du designe dine skærme igen, men efter jeg havde gjort dette, ser min telefon nu således ud;

Screenshot_2015-09-29-16-58-47