- En stille hjemmeside

Telefon så god som ny

Har længe overvejet at fjerne alt fra min telefon i håb om at få en telefon uden så meget “crap” som der kan samle sig på et år. Og dermed en hurtigere, og med mindre software der “tracker” mig.

Jeg tog derfor springet i går.

Jeg startede med lige at tage en backup af mine billeder og videofilm. Og skrev mine mest brugte kontakter ned (dette havde jeg ikke behøvet, da de åbenbart er gemt på SIM-kortet).

Først formaterede jeg mit SD-kort. Dette gøres ved at gå i Indstillinger – Mere – Lagring – og så vælge Deaktiver SD-kort og efterfølgende Formater SD-kort. Obs, telefonen må ikke være sat til computeren i mens, for så er muligheden for at formaterer nemlig låst.

At gendanne telefonen til fabriksindstillinger, det vil sige slette alt og få den som den var førstegang den blev pakket ud, viste sig at være lidt svært.

Men jeg fandt en mega nem vejledning her.

Efter det var det bare at gå i gang med at lægge de programmer ind igen som jeg på forhånd havde besluttet at bruge fremover.

Fraveg dog lidt fra dette, da jeg valgte Firefox i stedet for Opera som min standart browser.

Kan i øvrigt kun anbefale Firefox – virker super godt og er nem at gå til.

Jeg havde en tilgang til mit programvalg der hed at jeg skulle prøve at undgå at have Google på telefonen.

Men desværre viste GooglePlay sig ikke at være til at undvære, hvorfor jeg måtte installerer dette med alt det “crap” der følger. Det meste kan heldigvis deaktiveres ellers slettes igen.

En lille husker til hvis jeg skal lave denne øvelse igen, er at på forhånd noterer mig koden til min Dropboks konto, da den gemmer på min krypterede passwordmanager.

Ergo kunne jeg ikke komme på Dropboks uden at kikke i Dropboks….

Intet et besøg på en PC ikke kunne klare.

Resultatet af det hele er, at jeg har fået en telefon der kører væsentlig bedre end før, og har samtidig fået ryttet op.

Nu mangler der bare lige at få skabt kontakt til de sidste af de programmer jeg bruger.

7 Kommentarer

  1. 경마사이트

    Therefore, I am convinced that talking is helpful when we use the universal ingredients genuine understanding, no judgments and sincere listening

  2. 온라인경마사이트

    While I was reviewing its content, I liked the topic very much and wanted to write a comment This is really great content You know this job, I want to congratulate you I haven’t seen such quality stuff lately, it’s actually very useful

  3. 검빛경마왕

    Yün cami halısı desenlerinde kullanılan yün, aşınmaya karşı dayanıklı olduğu için uzun yıllar boyunca verimli ve sağlıklı bir şekilde kullanılabilir
    my website검빛경마왕

  4. 인터넷경마사이트

    While I was reviewing its content, I liked the topic very much and wanted to write a comment This is really great content You know this job, I want to congratulate you I haven’t seen such quality stuff lately, it’s actually very useful my website인터넷경마사이트

  5. Jeffry Delinois

    I’m thinking of starting my own blog, everything needs to be set up? I’m not very web savvy and learned a lot from your blog, thanks온라인경마

  6. 비아그라 파는 곳

    Great post! I stumbled across the site and learned something new and challenging,
    It’s always interesting to read the author’s content and something on their site.

  7. 비아그라 퀵배송

    Very informative information on your blog,Amazing post it is very helpful and knowledgeable Thank you.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2024 Sandersson.dk

Tema af Anders NorenOp ↑